Canada

Renate ontdekte zelf het westen van Canada per camper.

“Watervallen, prachtige naaldbossen, spectaculaire vergezichten en bergpieken, wildlife, kraakheldere meren en uitgestrekte prairies; dit is slechts een kleine greep uit mijn rondreis door het westen van Canada”.

 

Ontdek Canada

Canada is bijzonder geschikt voor het maken van een geweldige rondreis met auto of camper. Of je nu alleen of met familie en kinderen naar Canada wilt reizen, dit prachtige en diverse land biedt ieder wat wils. Bezoek de natuurparken en Vancouver Island in West Canada of laat je verrassen in de wereldsteden Toronto of Montréal. Stap aan boord van de Rocky Mountaineer trein en bewonder de waanzinnige Rockies vanuit een heel ander perspectief

Mogelijkheden te over in dit fantastische land.

Is Canada wel iets voor families met tieners? Wij denken van wel! West Canada, dé stoere familie bestemming maar ook een veilig westers land met een uitstekend wegennet, behapbare reisafstanden en comfortabele overnachtingen. Verblijf in gezellige familie lodges, overnacht op een paardenranch en slaap in een tipi tent of houten blokhut tussen de naaldbomen. Denk aan een rondreis bomvol activiteiten: van een helikoptervlucht door de bergen en raften op een wildwaterrivier tot een wandeling over een gletsjer en het spotten van orka’s op zee. Ontdek samen besneeuwde bergtoppen, gletsjer meren en bruine beren.