Costa Rica

Costa Rica

Costa Rica is het ideale vakantieland voor gezinnen die op zoek zijn naar een prachtige tropische natuur en houden van activiteiten. Wil je met je 4 x 4 de tropen doorkruisen en niet te lange afstanden rijden… dan is Costa Rica jouw land! 

Een aantal highlights in een notedop:

Het tropische Tortuguero is een van de best bewaarde geheimen van Costa Rica. Een afgelegen, beschermde plek waar je je midden in het regenwoud bevindt en getuige bent van nestelende schildpadden. De plek is alleen per boot of vliegtuig te bereiken, maar het is de reis absoluut waard.

Uniek in Costa Rica zijn vele eco-lodges in mooie natuurgebieden. De lodges zijn over het algemeen kleinschalig en zijn uiteraard gebouwd met respect voor de natuur. 

De Rincón de la Vieja vulkaan zorgt ervoor dat diverse vulkanische verschijnselen, waaronder bubbelende modderpoelen, rookpluimen en spuitende geisers te zien zijn in het nationale park. U kunt prachtige wandelingen maken naar verborgen watervallen, ontspannende warmwaterbronnen en helderblauwe bergmeertjes voor een frisse duik. 

Onze parel: In het groene zuiden bevinden zich gezellige cabañas van deze fantastische eigenaren. Onze klanten zeggen : “De gastvrijheid van de eigenaren is ongeëvenaard…!! We zouden dit iedereen aanraden”.
In deze prachtige streek is veel te zien en te doen: ongerepte palmenstranden, mangroven, walvissen en dolfijnen etc. Ook kunt u kiezen voor een tocht naar het beroemde natuurpark Corcovado. En wat te denken van een bezoek aan een heus Indianendorp ofpaardrijden en lekker eten in de restaurantjes van Ojochal.

Aan de hand van jouw wensen en onze persoonlijke tips bepalen we met elkaar de ideale route!