GROUPS & INCENTIVES

Groups & Incentives

GROUPS &INCENTIVEs

Wil je met een groep op reis (al dan niet zakelijk) of een verrassende incentive boeken voor jouw klanten of medewerkers? Zowel voor bedrijven als particulieren staan wij klaar. Naar bestemmingen in Europa of daar buiten. Met ons wereldwijde netwerk hebben wij voor elk programma een prima aanbod en wordt alles tot in de puntjes geregeld.

Laat je verrassen door de vele reisbelevingen die wij kunnen bieden. Wat te denken van een Toms Cars avontuur aan de Dode zee, een Wijn- en architectuurtour door Bilboa, zelf deelnemen aan een ruige rugby training in de prachtige Hooglanden van Schotland. De mogelijkheden en inspiratietips zijn eindeloos. 

De kracht zit hem in een groepsreis op maat die met persoonlijke aandacht voor elke deelnemer is samengesteld. Wij denken “out of the box”, weten de “parels” te vinden en zijn pas echt tevreden als jij dat bent! Ons doel is jou een volledig onbezorgde groepsreis of incentive te bezorgen. Wij regelen alles van begin tot eind of zoveel als jij wilt. En fijn om te weten dat wij er zijn als je ons nodig hebt, op welk moment dan ook!

Ben je geïnteresseerd, bel of mail gerust voor een afspraak