USA

USA

Één van onze persoonlijke tips…

Ontdek de USA

Rijd je van de de Grand Canyon naar Las Vegas of andersom, neem dan een stukje Historic Route66. Vanaf Williams neem je eerst de I40 om vervolgens af te slaan op Route66 richting Seligman. Richting Las Vegas neem je deze route tot aan Kingman. Ga je richting PalmSprings, pak dan ook nog het plaatsje Oatman mee. Dit is het langste, nog intacte stuk van de Historic Route 66. Het is een half uurtje om (als je de stops die je zeker gaat maken niet meetelt), maar de omweg zeker waard!

En Is de USA wel leuk genoeg voor families met tieners? Wij denken van wel! 
Verblijf in hip en funky San Francisco en rijd met je eigen huurauto naar Yosemite waar je tussen bossen, watervallen en misschien wel beren slaapt. Van reusachtige Sequoia bomen reis je naar lichtjesstad Las Vegas. Hier rijd je met een limo over de strip en in Zion fiets je met een mountainbike de berg af. Via de Grand Canyon en route 66 kom je in sterrenstad LA om te beachcruisen langs glitter en glamourstrand. Als een surfdude of beachgirl eindig je de reis op de golven van San Diego. Minder lange reisafstanden, maar toch de belangrijkste highlights van West-Amerika en relaxed eindigen aan het strand.

En bij het plannen van je reis door de Verenigde Staten is het belangrijk om vooraf te bepalen welke regio je wilt bezoeken. Ga je voor de nationale parken en de steden in het westen van het land? Liever naar zonnig Florida of de herfstkleuren bekijken in het noordoosten? Of wil je in één rondreis zoveel mogelijk aspecten van dit grote land ontdekken? Aan de hand van jouw wensen en onze persoonlijke tips bepalen we met elkaar de ideale route!