Zuid Afrika

Zuid Afrika

Een warm welkom

Ontdek Zuid-Afrika

Wij hebben zelf kennis mogen maken met het prachtige en afwisselende Zuid-Afrika: een combinatie van natuur, cultuur, ontspanning en bovenal hartelijke mensen.

Zuid-Afrika wordt niet voor niets ‘de wereld in één land’ genoemd. Het landschap is prachtig en afwisselend. Naast schitterende flora heeft Zuid-Afrika natuurreservaten met een rijk wild- en vogelbestand. Bruisende moderne steden bestaan naast oases van rust. Het schilderachtige wijngebied levert meer dan 300 verschillende soorten wijn. En de historische banden tussen Zuid-Afrika en Nederland zijn onmiskenbaar aanwezig. 

Zuid-Afrika is een groot land, maar het is goed mogelijk om de belangrijkste highlights in één rondreis te zien. Je reist dan veelal van Johannesburg naar het Kruger National Park. Onderweg bezoek je de bezienswaardige plekken langs de Panoramaroute en in het Kruger National Park ga je op safari. Vervolgens reis je in westelijke richting, waar je via de Tuinroute uiteindelijk aankomt in Kaapstad. Je kunt de hele route over land afleggen, of ervoor kiezen om een traject per binnenlandse vlucht af te leggen. Aan de hand van jouw wensen en onze persoonlijke tips bepalen we met elkaar de ideale route! 

Ook leuk om te doen: Beleef Zuid-Afrika op een andere manier en rij per camper door de verschillende landschappen. Je komt langs vele hoogtepunten en minder bekende gebieden van Zuid-Afrika. En hoe fijn is dit; de kampeerplaatsen zijn al voor je gereserveerd!